top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverValentina

'woman of the universe netherlands 2023'

Bijgewerkt op: 18 jul. 2023

Beste Familie en Vrienden,

Met groot enthousiasme deel ik het geweldige nieuws met jullie:

Ik ben uitverkoren als de '๐™’๐™ค๐™ข๐™–๐™ฃ ๐™ค๐™› ๐™ฉ๐™๐™š ๐™๐™ฃ๐™ž๐™ซ๐™š๐™ง๐™จ๐™š ๐™‰๐™š๐™ฉ๐™๐™š๐™ง๐™ก๐™–๐™ฃ๐™™๐™จ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ'!

Ik kan nauwelijks bevatten hoe vereerd ik me voel om Nederland te mogen vertegenwoordigen als de gloednieuwe '๐™’๐™ค๐™ข๐™–๐™ฃ ๐™ค๐™› ๐™ฉ๐™๐™š ๐™๐™ฃ๐™ž๐™ซ๐™š๐™ง๐™จ๐™š ๐™‰๐™š๐™ฉ๐™๐™š๐™ง๐™ก๐™–๐™ฃ๐™™๐™จ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ'. In het adembenemende Dubai, waar de internationale finale van โ€œWoman of the Universe 2023โ€ plaatsvindt.

De komende maanden zullen gevuld zijn met intense voorbereidingen, waarbij ik me onderdompel in trainingen, opdrachten, fotoshoots en persinterviews.

Als '๐™’๐™ค๐™ข๐™–๐™ฃ ๐™ค๐™› ๐™ฉ๐™๐™š ๐™๐™ฃ๐™ž๐™ซ๐™š๐™ง๐™จ๐™š ๐™‰๐™š๐™ฉ๐™๐™š๐™ง๐™ก๐™–๐™ฃ๐™™๐™จ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ' draag ik de kroon vol trots en omarm ik de verantwoordelijkheid om een positieve boodschap uit te dragen.

Samen met jullie wil ik een wereld creรซren waarin dromen verwezenlijkt kunnen worden, ongeacht wie je bent, waar je vandaan komt of wat je leeftijd is.

"Durf groots te dromen en zet de eerste stap naar jou sprankelende toekomst!"

Ben je klaar om deze adembenemende reis met mij mee te maken?

en je kunt me ook vinden op Instagram: www.instagram.com/valentinacarpita

We zijn allemaal "Womanโ€™s of the Universe!

Laten we samen de kracht van dromen en doorzettingsvermogen vieren en een onuitwisbare impact creรซren! Liefs, Valentina Carpita 'Woman of the Universe Netherlands 2023'๐Ž๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง: Mrs Netherlands Universe - Mrs Netherlands Universe & Europe - Woman of the Universe

๐๐ก๐จ๐ญ๐จ๐ ๐ซ๐š๐ฉ๐ก๐ž๐ซ: Rikovision Editer: Mara Linde Photography #womanoftheuniverse2023 #womanoftheuniversenetherlands2023 #valentinacarpita #valentinacarpitawomanoftheuniversenetherlands2023 #missnederland #mrsnetherlandsuniverse

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ืชื’ื•ื‘ื•ืช


bottom of page