top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverValentina

Publication Panorama

Bijgewerkt op: 22 jan. 2022

My first publication in a magazine! The Panorama! The Panorama is a well-known dutch weekly men's magazine what exist since 1913. I'm very proud to be an example to other women. You're never to old to make your dreams come true!


Valentina Carpita (36, half-Nederlands, half Italiaans!) uit Rotterdam Werd op haar 35ste model, hoewel ze vaak als 'te oud' werd bestempeld. Onzin, vind ze zelf, en dat vinden wij ook!

"Toen ik een paar jaar geleden tegen de rand van een burn-out aan zat, heb ik mezelf gepusht om mijn dromen na te jagen. Mijn grootste droom was het om een modellen carrière te beginnen, maar mijn leeftijd bleek een handicap. Dat werd me al snel duidelijk tijdens diverse castings. Ik liet altijd eerst mijn foto's zien, zonder mijn leeftijd te noemen. Meestal werd daar vrij enthousiast op gereageerd, totdat ze zagen dat ik begin dertig was en mij om die reden afwezen. Raar. Ik zie er jonger uit dan dat ik ben, waarmee maar bewezen is dat leeftijd slechts een getal is. Toch is het me na een paar omwegen en een aantal catwalkcursussen gelukt om geboekt te worden voor verschillende internationale modeshows. Wat ik daar vooral van heb geleerd is dat je nooit te oud bent om je dromen na te jagen en ik hoop dat ik andere vrouwen hiermee kan inspireren"


#Valentina Carpita publicatie Panorama #Panorama nummer 4 Januari 2020

Foto: Toonen & Wientjens https://www.facebook.com/PanoramaVanVoor/photos/van-valentina-ter-inspiratie-deze-week-in-panorama-nu-in-de-winkelmua-jedidjah-k/494517444531492/

88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page